Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/lizettetork.nl/public_html/wp-content/plugins/activecampaign-for-woocommerce/includes/features/class-activecampaign-for-woocommerce-ac-features.php on line 119
4 tips om je goed voor te bereiden op een newborn shoot - Lizette Tork Photography
Ga naar de inhoud

4 tips om je goed voor te bereiden op een newborn shoot

Een newborn shoot op de planning? Leuk! Ik geef je drie tips om je goed voor te bereiden op de shoot.

1. Licht. Licht en nog eens licht. Vooral in de wintermaanden kan dit nog wel eens een uitdaging zijn. Maar licht is Key. Ik ben een fotograaf die graag met licht en schaduw speelt. Kunnen de gordijnen open? Graag!

2. Kleding. In veel van mijn foto’s zie je bruine en groene tinten terug. Dit adviseer ik ook. Kleding (kleur) keuze bepaalt namelijk een heel groot deel van het eindresultaat. Vind je dit lastig? Overleg met de fotograaf. Mijn klanten ontvangen altijd een style guide met tips&trics.

3. Voeden. Veel kersverse ouders vinden de slapende foto’s leuk. Nog een goede reden om de baby vooraf te voeden. Daarnaast kan een fotoshoot voor prikkels zorgen. Als trek en prikkelverwerking samenkomen, kan dit voor spanning zorgen. Natuurlijk is er tijdens de shoot ook altijd ruimte om te voeden. En als je het leuk vindt, leggen we dit moment meteen vast.

4 Baddertijd. Een andere methode om jullie kindje te laten ontspannen is een heerlijk badje. Dit kun je vooraf doen of tijdens de shoot (mochten jullie dit leuk vinden)

Wat leuk dat je op de website van Lizette Tork terecht bent gekomen. Heb je alles kunnen vinden?
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust nog even contact op.

Info@lizettetork.nl

06 – 11 69 69 39