Meteen naar de inhoud
Home » Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

1. Stijl

Jullie hebben mij gekozen als fotograaf . Waarschijnlijk hebben jullie mij geboekt omdat de stijl van mijn fotografie jullie aanspreekt. Ik werk altijd volgens deze stijl en vanuit mijn eigen gevoel en professionele kijk op wat mooi is. Ideeën zijn altijd welkom, andere fotografen kopiëren doe ik niet. Op eigen inzicht zullen de foto’s in kleur en zwart wit geleverd worden. Heb je liever geen zwart/wit foto’s? Laat dit dan vooraf weten. 

2. Reservering

Onze afspraak staat definitief gepland wanneer de aanbetaling van €95 is voldaan. Hierna ontvang je van mij een bevestiging per mail.

3. Betaling

Ik werk met een aanbetaling van €95. Het overige deel wordt op basis van nacalculatie achteraf gefactureerd. De factuur dient binnen de betalingstermijn van 14 dagen betaald te zijn. Reiskosten bedragen €0,35 per gereden km vanaf postcode 2673 en zullen vermeld staan op de factuur.

4. Annulering

Bij slecht weer (regen, sneeuw, ijzel) kunnen jullie maar ook ikzelf bepalen om de shoot te verplaatsen. Bij ziekte van mij of mijn kindje, of van jullie of jullie kindje geldt ook dat de shoot verplaatst mag worden naar een ander passend moment. Je krijgt de aanbetaling niet terug.

Bij annulering of ontbinding tussen 21 dagen en 5 dagen voor de overeengekomen datum, ben je de aanbetaling kwijt. 

Bij annulering of ontbinding tussen 5 dagen  en overeengekomen datum, breng ik 60% van de totale som in rekening. 

5. Bewerking

Alle foto’s worden zorgvuldig door mij na bewerkt. Ook hierbij werk ik altijd volgens mijn eigen stijl en vanuit mijn eigen professionele blik op wat mooi is. Ik lever nadrukkelijk geen RAW bestanden of onbewerkte foto’s aan. Het zelf na bewerken van mijn foto’s door middel van grafische bewerkingsprogramma’s, door het gebruik van filters op sociale media of door het bijsnijden van mijn foto’s is niet toegestaan.

6. Levering

Bij een fotoshoot bewerk ik 50 beelden. Deze zijn binnen 10 werkdagen zichtbaar in een een online galery. Je ontvangt van mij een link waar je de keuzes kenbaar kunt maken. Na het kiezen van de favorieten en het voldoen van de factuur, ontvang je een download pincode. Binnen 3 maanden na betaling ontvang je het album per post.

7. Gebruik van de foto’s door jullie en/of derden

De foto’s die ik voor jullie maak, zijn bestemd voor jullie zelf. Deel je de foto’s online? Dan zie ik graag dat je mijn naam @lizettetork.photography en de aangeleverde foto met logo gebruikt zodat duidelijk is dat ik de beeldmaker ben. De foto’s mogen niet door derden of voor commerciële doeleinden gebruikt worden, tenzij anders afgesproken. Hiervoor gelden andere, op maat gemaakte, tarieven.

8. Kwaliteit

Ik lever alleen digitale foto’s op hoge resolutie via een online gallery. Wil je de foto’s laten drukken? Kies dan voor een drukker die op hoogwaardige materialen drukt. De manier van drukken en de keuze hierin is je eigen verantwoordelijkheid. Voor een advies waar je dit het beste kunt laten doen kun je contact met mij opnemen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de drukkwaliteit.

9. Gebruik van de foto’s door mij

Een selectie van de foto’s die ik van jullie maak, gebruik ik graag voor mijn website en/of sociale media. Heb je hier bezwaar tegen? Laat mij dit dan vooraf weten.

10. Cadeaubonnen

Cadeau-/tegoedbonnen kun je inzetten bij het boeken van een shoot en worden in mindering gebracht op de shootprijs. Geef vooraf aan dat je jouw tegoedbon in wilt zetten. Kijk voor de actuele prijzen op mijn website.