Ga naar de inhoud

Cadeaubonnen

Kraamcadeaus

Met Lizette Tork Photography fotografeer ik ieder jaar weer voor mooie, zwangere vrouwen, bruiloften van een koppel dat hun liefde viert en ouders die net een prachtig kindje hebben gekregen. 

Hier kun je uiteraard een mooi cadeau van maken, ook als je zelf niet een van de kersverse ouders bent. Je kunt de ouders (to-be) of het pasgetrouwde koppel een prachtig cadeau geven en daar help ik je graag bij. De kraamcadeaus en andere opties die je bij mij krijgt zijn persoonlijk, liefdevol en puur.

Shoots

Ook shoots zijn leuk om te geven als babyshower cadeau. Het is als ouder of pasgetrouwd koppel hartstikke mooi om jullie liefde, jullie wonder en jullie zelf te vereeuwigen en alle herinneringen die daarbij komen kijken ook! Ik wil je daar graag mee helpen. We bekijken samen rustig wat de mogelijkheden zijn en hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Kortom, een enorm leuk cadeau voor mensen die net getrouwd zijn, in verwachting zijn of net een kindje hebben gekregen!

Fotoalbum

Een kraamcadeau personaliseren is bij een fotoalbum de standaard bij mij. Ik ga alleen voor persoonlijke aandacht en intimiteit; ik wil vastleggen wat er toe doet omdat dit voorbij de intentie van fotografie is. Ik vind het dan ook enorm leuk om voor jou de leukste kraamkado’s te verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een leuk fotoalbum, waarin de leukste foto’s in hoge kwaliteit en met een mooie nabewerking komen te staan. Dit is een erg leuk cadeau voor pasgetrouwde koppels, ouders in wording of mensen die net ouders zijn geworden.

Contact

Wil jij een leuk kraam- of bruiloftscadeau geven aan je dierbaren? Dan help ik je graag met Lizette Tork Photography. Ik voorzie je van een leuk, persoonlijk en origineel cadeau: het leven vastleggen waar het allemaal om draait; liefde, vriendschap, familie en emotie. Je kunt hiervoor contact met mij opnemen via het contactformulier, door een mailtje te sturen of te bellen naar 06-11696939. Ook kun je op mijn Instagram kijken om te zien wat ik allemaal al heb mogen creëren. Hopelijk zie ik je snel en kan ik je een mooi kraamcadeau bieden!

Cadeaubonnen zijn beschikbaar vanaf €50

Wat leuk dat je op de website van Lizette Tork terecht bent gekomen. Heb je alles kunnen vinden?
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust nog even contact op.

Info@lizettetork.nl

06 – 11 69 69 39