Empowerment

Ik geef jou een onvergetelijke ervaring
en zorg er voor dat je vol zelf vertrouwen
terug naar huis gaat.

Aan alle
(ondernemende) vrouwen,

Vaak focussen we ons te veel op de toekomst en dan vooral wat we nog niet hebben en waar we naar toe willen. Goed hoor, ik ben ook een gepassioneerde meid die graag aan zelfontwikkeling doet. Maar hoe ervaren we het nu?

Kijk jij wel eens kritisch naar waar je vandaan komt? Hoe erg je bent gegroeid? Wat je wellicht allemaal heb moeten doorstaan en waar je (alleen) doorheen bent gekomen? Waarschijnlijk te weinig. Daarnaast zijn wij vrouwen super goed in onszelf vergelijken met anderen. Of het nu om de succesfactor of het slanke(re) lichaam gaat, eigenlijk lijkt het gras aan de overkant altijd groener.

Ik ben Lizette, empowerment fotograaf voor bewuste en ondernemende vrouwen. Zien is geloven. Het is mijn werk om jou te zien en dit aan je te weerspiegelen, zodat jij in jezelf gaat geloven. In je schoonheid. In je talent. Ik weet dat er prachtige dingen gebeuren als vrouwen hun ware zelf omarmen. Samen ontdekken en creëren. Ik heb er zin in!

In 2013 ben ik 38(!!) kg afgevallen. Tijdens die afvalrace was ik er heilig van overtuigd dat mijn gewicht een rol speelde in het geluk van mijn leven. Eerlijk? Ik was helemaal niet zo ontevreden met mijzelf maar mijn werd getriggert toen ik de voorjaarscollectie van de H&M bekeek en zag dat werkelijk niets in mijn maat verkrijgbaar was. DAAR was ik klaar mee.

In 2017 werd ik ineens een alleenstaande moeder. Daarnaast had ik inmiddels weer wat extra kilo’s mee te dragen en ik besloot te gaan sporten. 6 dagen in de week 1-2 uur per dag. Ik heb dat zo’n 1,5 jaar volgehouden. Had een vet percentage van <18%. Was eenzaam. EN niet gelukkig. De scheiding, de moederrol, het sporten.. ik was mijzelf letterlijk en figuurlijk aan het uitputten. En waarvoor? Ik hoopte nog steeds dat het leven beter zou worden als mijn uiterlijk veranderde. In de zomer van 2018 leerde ik mijn huidige vriend kennen. Mijn leven MOEST ik anders in gaan delen maar ik was te laat. Ik kwam met een burn out thuis te zitten.

Ik had het heel graag willen voorkomen maar achteraf heeft het mij zoveel gebracht. Ik ben helemaal oké met hoe ik er uit zie. Ik kan dat nu makkelijker zeggen omdat ik alle maten tussen 36 en 48 eens gedragen heb. Ik heb al mijn aandacht en tijd in het creatieve en mijn carrière gestopt en dingen los gelaten. Bovenal: ik heb respect en liefde gekregen voor wie ik echt ben.

De focus leggen op jezelf voelt niet natuurlijk. Liever zorg je voor anderen. Jij weet precies wat zij nodig hebben. Maar wat heb jij nodig? Iets in jouw verlangt ernaar dit te weten en wellicht ben je er al een tijdje naar op zoek.

Hoe kijken anderen naar jou? Grote kans dat jouw omgeving een positief beeld van jou heeft.Maar gaat het er eigenlijk wel om wat anderen zien? Jij verlangt er naar jezelf zo te zien en niet alleen dt. Jij wilt het voelen.. met elke vezel van je lijf. Tijd is zo kostbaar en niet de moeite waard om te wachten tot je in je perfecte “shape” bent of wanneer je het “aan durft”.

Jij hebt behoefte aan een veilige omgeving en te ontdekken hoe geweldig dit kan aanvoelen. Verrast worden door jezelf. Vind je de controle loslaten of deze nieuwe rol “eng”? Dat mag! Maar ik begeleid jou deze dag om uit de schaduw te stappen en vol in het licht te gaan staan. Jij gaat naar huis met een ultiem “feel good” gevoel en ontvangt beelden waar je trots op zult zijn. En het belangrijkste: die power lady.. dat ben jij!

Om elkaar te leren kennen, starten we met een persoonlijk gesprek. Ik vertel je mijn reis naar zelfverzekerdheid en ben daarna heel benieuwd naar jouw verhaal. Ik werk niet met standaard lijstjes maar luister naar jou en voel wat jij nodig hebt. Laten we deze reis samen beleven!

De shoot vind plaats op een locatie naar keuze. Voel jij je prettig in jouw eigen omgeving? Dan spreken we gewoon bij jou thuis af. Tijdens de shoot van circa 1,5 uur is er voldoende ruimte voor andere outfits.