Meteen naar de inhoud

Familie shoot buiten

Wat is het toch heerlijk om buiten deze foto’s te laten maken. Tijdens een ontspannen wandeling met leuke “vragen en opdrachtjes”, staat de liefde en connectie binnen jullie familie centraal. Kleine aanrakingen, lekker knuffelen of misschien ook even troosten.

Ik geloof er in dat de foto’s die je maakt als je kinderen klein zijn het meest waardevolle zijn op je boekenplank over 25 jaar. 

Wat kun je verwachten?

– Een shoot van 30-60 minuten. I.v.m. de spanningsboog van kinderen is dit vaak lang genoeg. We gaan er spelenderwijs mee om en maken er een feestje van. 
– We plannen de shoot in tussen de 60 en 90 minuten voor zonsondergang. In de zomer kan dit best laat zijn. 
– De shoot vindt plaats op een buiten locatie naar keuze
– Ik stuur een stijl gids op ter voorbereiding.
– Een diverse online galerij met dierbare foto’s
– Een leuke en gezellige ervaring

Familieshoot binnen.
“just a day in life”

Vinden jullie buiten gefotografeerd worden niet fijn? Of willen jullie een fijne herinnering aan jullie cocon (thuis)? Dan is het ook mogelijk om een familiestoot aan huis te boeken.

Hier leg ik op een speelse manier een dag vast uit jullie leven.  Samen koekjes bakken? Een spelletje spelen? Of lekker relaxen op de bank? Het kan allemaal.

Wat kun je verwachten?

– Een shoot van max 60 minuten. I.v.m. de spanningsboog van kinderen is dit vaak lang genoeg. We gaan er spelenderwijs mee om en maken er een feestje van. 
– We plannen de shoot in de ochtend. Dit is vaak het moment dat de kindjes het meest fit zijn.
– De shoot vindt plaats bij jullie thuis
– Ik stuur een stijling gids op ter voorbereiding.
– Een diverse online galerij met dierbare foto’s
– Een leuke en gezellige ervaring

Lieve woorden van klanten

Hele goede ervaring met Lizette! Fijne communicatie en een top verloop van de shoot. Ontzettend blij met het resultaat. Lizette is een echte aanrader en helpt iedereen om zich op hun gemak te voelen tijdens de shoot. Foto's zijn van hoge maar vooral ook mooie kwaliteit. Hopelijk tot snel weer!.
Lucky
Super leuke / lieve meid ! Mijn dochter is erg gevoelig en vind alles al snel spannend maar ondanks dat heeft ze het toch voor elkaar gekregen om der een vertrouwd gevoel te geven ! En de foto's zijn super mooi geworden
Linda
Een fijne shoot met Lizet gehad met als resultaat mooie foto’s met mijn zoontje van twee. Ze wist snel het vertrouwen van hem te winnen waardoor hij op zijn gemak was en het leuk vond om gefotografeerd te worden.
Sanne

Wat leuk dat je op de website van Lizette Tork terecht bent gekomen. Heb je alles kunnen vinden?
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust nog even contact op.

Info@lizettetork.nl

06 – 11 69 69 39