WAAR ZIT JE BEDRIJF?
Ik woon en werk vanuit Naaldwijk.

HOE LANG DUURT EEN SHOOT?
Dit is sterk afhankelijk van de situatie en de locatie. Vind de shoot bij jullie thuis plaats, kun je rekening houden met circa 45 minuten. Gaan we naar een toffe buiten locatie en lopen we tussendoor een stukje naar een volgende spot, kan het zomaar 1,5 uur worden. We kijken samen wat haalbaar is voor jullie en eventuele kindjes. Bij een Newborn shoot gaan we mee in het ritme van de baby. 


HOE OMSCHRIJF JE JOUW STYLE?
Ik ben een lifestyle fotograaf. Ik zoek naar echte momenten, connecties, liefde en emoties. We ontkomen er niet aan dat ik hier en daar poseer opdrachten geef maar het zal een goede combinatie zijn van geposeerd en ongeposeerd. Dit gebeurt vooral doordat ik jullie veel laat knuffelen, kusjes geven, lachen en gek laat doen.


OP WELKE TIJDSTIP VINDT DE SHOOT PLAATS?
Sessies buiten plannen we altijd in 1-2 uur voor zonsondergang óf rond 2 uur na zonsopgang. Want de zon is dan op zijn mooist, mooie kleuren en zacht licht. Dit is voornamelijk in het weekend za of zo en soms ook op een doordeweekse dag. Een binnen shoot spreken we af op een moment dat jullie schikt. Veelal is dit in de ochtend.
WANNEER KAN IK DE FOTO'S VERWACHTEN?
Binnen 2 werkdagen ontvang je een preview via WhatsApp van circa 3 foto's. Jouw digitale foto albulm is binnen 10 dagen beschikbaar. . Je ontvangt van mij een link waar je de keuzes kenbaar kunt maken. Na het kiezen van de favorieten, ontvang je een download pincode binnen 5 dagen en na betaling van de factuur. Binnen 4 weken na betaling ontvang je de foto prints en/of het album per post.

WAT GEBEURD ER MET SLECHT WEER?
In geval van een buiten sessies wordt de shoot met slecht weer zoals regen, storm, sneewval en extreem koude wind verzet. 

KAN IK MIJN EIGEN BEELDEN AFDRUKKEN?
Ja, bij een sessie krijg je de hoge resolutie van jullie uitgekozen beelden zonder watermerk. Dus zo kunnen jullie zelf je beelden af laten drukken. Wel raad ik aan om goede bedrijven uit te kiezen om dit te laten drukken zodat de foto's ook kleur-edit echt worden afgedrukt. Wanneer je zelf je foto's laat drukken, ben ik niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afdrukken. Het is ook mogelijk om, tegen een meerprijs, via mij de afdrukken te bestellen. 

HOE KAN IK EEN SESSIE BOEKEN?
Dit kan door het contact formulier zo goed mogelijk in te vullen. Dan mail ik verschillende data die nog open staan. 
WAAR VINDT DE SHOOT PLAATS?
Het beste is om een locatie uit te kiezen die past bij de style die jullie als klant heel erg mooi vinden. Houden jullie bijvoorbeeld van lichtere foto's is het belangrijk om te kijken naar een locatie met lichte kleuren en genoeg licht.  Ik heb een aantal favoriete locaties waar ik graag werk. 
 
Ik vind eigenlijk echt alles heerlijk om vast te leggen maar motherhood en family is wel echt waar ik in gespecialiseerd ben. Ook vind ik het heel erg leuk om collectie shoots te fotograferen voor kinder/baby kleding merken. Helaas fotografeer ik geen bruiloften en events. Ik vind het heel erg belangrijk dat ik echt doe waar ik heel gelukkig van word en daardoor het met heel mijn hart doe.
WAT VOOR SOORT SESSIES FOTOGRAFEER JE?
WAT IS JOUW STYLE?
WANNEER PLAN JE SESSIES IN?
WELKE LOCATIES GEBRUIK JE?
KAN IK MIJN EIGEN BEELDEN AFDRUKKEN?
HOE KAN IK EEN SESSIE BOEKEN?
HOELANG DUURT EEN SESSIE?
WAT MOETEN WE AAN?
WAT GEBEURD ER MET SLECHT WEER?
WANEER KAN IK ONZE FOTO'S VERWACHTEN?

faq

Elke sessie bewerk ik nauwkeurig met Lightroom en Photoshop helemaal in mijn style zoals te zien is op mijn website en Instagram. Het is niet toegestaan om zelf nog foto's te bewerken. Willen jullie graag iets extra aan de beelden laten bewerken dan kan dit in overleg met een meerprijs.
WAT KUNNEN WE VERWACHTEN VAN DE NABEWERKING?
De 45 bewerkte beelden vestuur ik via een online gallerij. Op deze foto's zal mijn watermerk staan en zijn nog niet te downloaden. Hierin kunnen jullie een favoriete lijst aanmaken om zo jullie beelden zelf uit te kiezen. Jullie kunnen uit 3 pakketten kiezen, zie pagina prijzen.
HOE ONTVANGEN WE ONZE FOTO'S?
Bij mij betaal je altijd pas na de shoot, maar voor dat je de gekozen beelden ontvangt. Er mogen ook geen screenshots gemaakt worden van de beelden met watermerk en deze mogen ook niet gebruikt worden omdat er niet voor is betaald. Na betaling stuur ik jullie de gekozen beelden, zonder watermerk en te downloaden op hoge en lage resolutie.
WANNEER MOETEN WE DE SESSIE BETALEN?

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@salted.photography

CONTACTFAQSALTED SUNALGEMENE VOORWAARDEN

 

 

SITE BY BUILT BY BRITT