Familie Fotografie

Voor

We hebben contact gehad via de mail en de datum is vastgesteld. Je ontvangt van mij een style guide met meer informatie over kleding etc. Ook bepalen we samen de locatie. Binnen shoots hebben altijd mijn voorkeur maar hebben jullie een speciaal plekje? Geen probleem, dan gaan we daar heen. Het moment op de dag is alleen heel belangrijk, vooral in de zomermaanden.

Tijdens

Ik heb geen vaste tijden voor mijn shoots. De ene familie is nu eenmaal niet de andere. Ik vind het belangrijk dat de eventuele ongemakkelijke momenten weg zijn en dat iedereen zichzelf durft te zijn. We zien dit namelijk terug op de foto's. Dus: eerst een kopje koffie of een stukje wandelen. Ik neem de kleurstalen mee zodat je op je gemak een keuze kunt maken voor het album.

Na

Na de shoot ontvang je van mij een link naar een digitaal fotoalbum. Hier maak je (afhankelijk van het pakket - Meer informatie over mijn tarieven en pakketten vind je hier: Tarieven) jouw favoriete foto's kenbaar. Nadat de keuzes gemaakt zijn, zet ik het album open voor downloaden en ga ik aan de slag met het album.