Newborn Fotografie

Een baby op komst

De kans is heel groot dat als je dit leest je in verwachting bent van jouw eerste, tweede, derde of misschien wel vierde kindje - Gefeliciteerd! Iedere zwangerschap is anders en opnieuw een prachtige ervaring. OF misschien is er al een baby geboren in jullie omgeving; in beide gevallen een goede reden om een Newborn Fotoshoot te plannen.

Ben jij ook zo verliefd op de mini teentjes van jouw baby?

Het klinkt misschien gek, maar er komt een dag dat de kraamtijd enkel nog een vage herinnering is. Een periode van weinig slaap wennen aan je nieuwe leven samen, borstvoeding (leren) geven, je kindje leren kennen.. De dagen waarop je geleefd wordt en de tijd sneller gaat dan je denkt. Door niet alleen pure foto's maar ook detailfoto's te maken, komt er een goede mix van alles wat je aan de babytijd herinnerd. 


Het besef moment dat je al weer
enkele maanden verder bent en
je kindje niet zo klein meer is..

 

Een herinnering aan de eerste fase van jouw baby zodat je nooit vergeet hoe bijzonder het was

Hoe prachtig het het om een tastbare herinnering te hebben aan de meest bijzondere tijd? Als moeder en Newborn fotograaf weet ik hoe graag we af en toe de tijd willen stilzetten. Want later we eerlijk zijn: het gaat allemaal echt veel te snel. Laat mij jouw helpen! Samen maken we een dierbare reeks aan beelden die je voor altijd zult blijven koesteren zodat je nooit zult vergeten hoe klein en lief jouw kindje was.

 

Ik kom uit Naaldwijk (Westland) en ben voornamelijk werkzaam in
de regio Den Haag en Rotterdam. Woon jij buiten dit gebied?
Geen probleem! Ik fotografeer landelijk en kom graag naar je toe.


Wat kun je van een
Newborn Shoot verwachten?

Voor

We hebben contact gehad via de mail en de datum is vastgesteld. Het liefst fotografeer ik baby's binnen 10 - 25 dagen. De baby slaapt dan nog veel en en ze zijn dan nog lekker flexibel. Is de baby al geboren en ben je iets later met het reserveren van een plekje? Dit is natuurlijk geen probleem. Om je voor te kunnen bereiden ontvang je van mij een style guide met meer informatie over kleding en newborn accessoires welke ik mee kan nemen naar de shoot. Lichte natuurtinten doen het goed op foto's en creëert een rustig beeld, iets wat goed past bij een mooi klein babytje.

Tijdens

Ik heb geen vaste tijden voor mijn shoots; de ene baby is nou eenmaal niet de andere. Ik ben zelf moeder en weet dat werkelijk ALLES te plannen is behalve het ritme van een baby. Probeer het kindje vooraf gevoed te hebben en een schone luier zodat de baby dan in slaap kan vallen. Lukt dit niet? Geen probleem! Tussendoor is altijd ruimte voor voeden en/of omkleden. Geef vooral aan wanneer je even een pauze wilt hebben. Ik neem kleurstaaltjes mee zodat je de kleur van het album kunt kiezen.

Na

.Na de shoot ontvang je van mij een link naar een digitaal fotoalbum. Hier maak je (afhankelijk van het pakket - Meer informatie over mijn tarieven en pakketten vind je hier: Tarieven) jouw favoriete foto's kenbaar. Hier vertel ik je alles over wanneer het zover is, eerst even genieten van de shoot. Nadat de keuzes gemaakt zijn, zet ik het album open voor downloaden en ga ik aan de slag met het album. 


Wil je meer informatie of een Newborn fotoshoot boeken? Neem dan contact met mij op via Whatsapp of het Contact Formulier of neem een kijkje op de pagina "Tarieven".