Trouw Fotografie - Beeldende Storyteller

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Waarschijnlijk zijn de voorbereidingen al in volle gang, leuk!. En nog leuker: je neemt een kijkje op mijn website.

Trouwen en COVID-19

2020 en een groot deel van 2021 zijn echt een domper geweest voor heel veel bruiloften. Vanaf nu zien we weer kansen. Goed om te weten: tot 2 weken voorafgaand van de bruiloft kun je bij mij kosteloos de afspraak verplaatsen. 


Ongedwongen beelden van jullie bruiloft

Ik ben onwijs fan van reportage fotografie. Dat wil zeggen: de echte momenten vastleggen en zo min mogelijk vaste "geposeerde" foto's. Wat ik belangrijk vind is dat wanneer je door het album bladert, je ook echt teruggaat naar het moment en dezelfde emoties ervaart als op de trouwdag.


Echt, liefdevol maar met een stoer randje

Ik omschrijf mijn stijl als liefdevol maar met een stoer randje. Ik wil dat jullie jezelf om je gemak voelen en alle drukte van de dag vergeten: leef in het moment. De shoot die we met jullie samen doen moet ook echt even een momentje voor jullie tweeën zijn. Daarbij zal ik de randjes opzoeken zodat jullie achteraf kunnen zeggen dat de foto's perfect zijn!

 


Werkwijze

Duidelijke communicatie is Key. Daarom geef ik jullie een inkijkje in mijn werkwijze zodat jullie weten wat jullie kunnen verwachten.

  • We plannen een kennismakingsgesprek in. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat er een goede klik is. Het gaat immers om de mooiste dag van jullie leven waar ik wellicht deel van mag uitmaken. Dit gesprek vindt afhankelijk van jullie voorkeur digitaal of fysiek plaats.
  • Na het kennismakingsgesprek volgt er een tweede gesprek. Hierin bespreken we jullie wensen, de opties op de locatie en budget. Na dit gesprek ontvangen jullie binnen 3 dagen een offerte en moodboard. 
  • Uiterlijk 10 dagen voor de bruiloft volgt een derde gesprek. Hierin bespreken we het draaiboek van de dag zodat ik een goede planning kan maken.
  • De dag zelf: YES! het is zo ver. Vanaf dit moment ga ik mijn ding doen en jullie volledig ontzorgen.
  • Ik begrijp heel goed dat jullie reuze benieuwd zijn naar de foto's. Daarom ontvangen jullie een preview van 5-10 foto's ontvang binnen 3 dagen.
     

Meer weten?

Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan via WhatsApp +31611696939 of boek mij als jullie trouw fotograaf via het Contact Formulier.


Verliefd, verloofd, getrouwd

De aanloop naar de bruiloft is een hele bijzondere tijd. In deze fase kun je natuurlijk ook de liefde vastleggen op beeld. Vraag naar de mogelijkheden.