Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/lizettetork.nl/public_html/wp-content/plugins/activecampaign-for-woocommerce/includes/features/class-activecampaign-for-woocommerce-ac-features.php on line 119
HELP! Mijn partner wilt niet op de foto - Lizette Tork Photography
Ga naar de inhoud

HELP! Mijn partner wilt niet op de foto

Familie fotograaf | Naaldwijk Westland | Den Haag | Rotterdam | Familie fotografie | Lizette Tork Photography | Fotoshoot Familie

Sta jij in de startblokken om een fotoshoot van jouw gezinnetje te boeken en lukt het maar niet om jouw partner hier net zo enthousiast voor te krijgen? Hopelijk heb jij na het lezen van deze blog genoeg vertrouwen om het gesprek opnieuw aan te gaan!

Iedereen heeft bepaalde overtuigingen. Overtuigingen die niet perse helpen om dingen te gaan doen buiten je comfort zone. Maar hoe ga je daar dan mee om? En vooral wanneer je je partner toch zover probeert te krijgen.

Ik heb zeker 50 keer te horen gekregen dat een partner er niet om stond te springen deel te nemen aan de fotoshoot. Vervelend.. vooral voor de ander die daar blijkbaar wel de meerwaarde van in zag.

Toch is het niet vreemd. Vrijwel al mijn klanten staan niet regelmatig voor de camera. Laat staan voor de camera van een wild vreemde. Het is iets “nieuws” en nieuwe dingen voelen nu eenmaal niet comfortabel.

Eigenlijk zijn er twee dingen die ik mijn klanten meegeef (en hopelijk werken deze tips bij jou):

  1. Probeer de reden van boeken voor je te blijven zien. Waarom doen we dit? En denk dan terug naar een situatie waarbij je zelf door een album uit jouw jeugd bladerde. Een tastbare herinnering die een lach op je gezicht tovert. Alles wat je daar ziet is liefde (en zo voelt het ook). Deze ervaring is onbetaalbaar. Hoe gaaf is het als jouw dierbaren over 10,20 misschien wel 30 jaar door een album bladeren waar jij in staat. Wat ze daar vooral zien is een foto met liefde gemaakt.. voor en achter de camera.

  2. Geloof in jezelf. Spreek uit naar jezelf dat je het waard bent. Een partner gaat veel sneller mee wanneer jij vol overtuiging deelneemt. Je gaat dit doen omdat jij hier waarde aan hecht en dit hangt niet af of een partner deelneemt. Twijfel doet wankelen – en jullie kennen elkaar door en door.


Ik zal iemand nooit overtuigen deel te nemen aan de fotoshoot en gelukkig heb ik dit ook nog nooit hoeven doen. Het is mijn taak om jullie gerust en op het gemak te stellen en vanuit een relaxte sfeer jullie vast te leggen zoals jullie zijn.

Wat leuk dat je op de website van Lizette Tork terecht bent gekomen. Heb je alles kunnen vinden?
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust nog even contact op.

Info@lizettetork.nl

06 – 11 69 69 39