Newborn

De kans is heel groot dat als je dit leest je in verwachting bent van jouw eerste, tweede, derde of misschien wel vierde kindje – Gefeliciteerd! Iedere zwangerschap is anders en opnieuw een prachtige ervaring. OF misschien is er al een baby geboren in jullie omgeving; in beide gevallen een goede reden om een Newborn Fotoshoot te plannen.


Award winnaar Newborn fotografie

Zo trots om te kunnen delen dat ik met deze foto Award winnaar ben van de

International baby
photography contest


Maart 2022
Ben jij ook zo verliefd op de mini teentjes van jouw kindje?

Je kunt het je nog niet voorstellen maar er komt een moment dat de kraamtijd enkel nog een vage herinnering is

Een periode van weinig slaap wennen aan je nieuwe leven samen, borstvoeding (leren) geven, je kindje leren kennen.. De dagen waarop je geleefd wordt en de tijd sneller gaat dan je denkt. Door niet alleen pure foto’s maar ook detailfoto’s te maken, komt er een goede mix van alles wat je aan de babytijd herinnerd. 

Het besef moment dat je al weer enkele maanden verder bent en je kindje niet zo klein meer is..

Hoe fijn is het om een tastbare herinnering te hebben aan de meest bijzondere tijd? Als moeder en Newborn fotograaf weet ik hoe graag we af en toe de tijd willen stilzetten. Want laten we eerlijk zijn: het gaat allemaal echt veel te snel. Laat mij jouw helpen! Samen maken we een dierbare reeks aan beelden die je voor altijd zult blijven koesteren zodat je nooit zult vergeten hoe klein en lief jouw kindje was.

Newborn fotograaf Naaldwijk, Westland

Ik kom uit Naaldwijk (Westland) en ben voornamelijk werkzaam in de regio Den Haag en Rotterdam. Woon jij buiten dit gebied? Geen probleem! Ik fotografeer landelijk en kom graag naar je toe.

Wat kun je verwachten?

Vooraf..

We hebben contact gehad via de mail en de datum is vastgesteld. Het liefst fotografeer ik baby’s binnen 10 – 25 dagen. De baby slaapt dan nog veel en en ze zijn dan nog lekker flexibel. Is de baby al geboren en ben je iets later met het reserveren van een plekje? Dit is natuurlijk geen probleem. Om je voor te kunnen bereiden ontvang je van mij een style guide met meer informatie over kleding en newborn accessoires welke ik mee kan nemen naar de shoot. Lichte natuurtinten doen het goed op foto’s en creëert een rustig beeld, iets wat goed past bij een mooi klein babytje.

Tijdens..

Ik heb geen vaste tijden voor mijn shoots; de ene baby is nou eenmaal niet de andere. Ik ben zelf moeder en weet dat werkelijk ALLES te plannen is behalve het ritme van een baby. Probeer het kindje vooraf gevoed te hebben en een schone luier zodat de baby dan in slaap kan vallen. Lukt dit niet? Geen probleem! Tussendoor is altijd ruimte voor voeden en/of omkleden. Geef vooral aan wanneer je even een pauze wilt hebben. Ik neem kleurstaaltjes mee zodat je aan het eind van de shoot de kleur van het album kunt kiezen.

Achteraf..

Na de shoot ontvang je van mij een link naar een digitaal fotoalbum. Hier maak je jouw favoriete foto’s kenbaar. Hier vertel ik je alles over wanneer het zover is, eerst even genieten van de shoot. Het digitale album blijft 1 maand beschikbaar. Zo heb je de tijd om de foto’s met je familie en vrienden te delen!

Wat anderen zeggen..

“Lizette heeft meerdere momenten in ons leven op de juiste manier vast weten te leggen. Precies zoals we zijn: onszelf. Want dat is zoals je je bij haar kunt voelen..”

Danielle


“Super fijne ervaring. Lizette komt met eigen ideeën. Probeert het beste uit de shoot te halen..”


Daphne

“Lizette weet de juiste emotie te vangen met haar camera. Super blij met de foto’s die ze gemaakt heeft..” 

Marijtje

“Lizette is geduldig, attent en zorgt voor een fijne sfeer. Bovendien maakt ze prachtige foto’s. Zeker een aanrader. Dankjewel voor de mooie beleden Lizette..”

Daniella” Hele fijne, professioneel en rustige fotograaf. Nam de tijd zeker omdat mijn dochtertje het spannend vond..”


Djamilla