Meteen naar de inhoud


Welcome to the world, 
little one..

De kans is heel groot dat als je dit leest je in verwachting bent of net bent bevallen– Gefeliciteerd! Iedere zwangerschap en geboorte is anders en opnieuw een prachtige ervaring. Een goede reden om een Newborn Fotoshoot te plannen.

Ben jij ook zo verliefd op de mini teentjes van jouw kleintje?

Je kunt het je nog niet voorstellen maar er komt een moment dat de kraamtijd een vage herinnering is. Een periode van weinig slaap en wennen aan een nieuw leven samen. Borstvoeding (leren) geven en je kindje leren kennen. Dagen waarop je geleefd wordt en de tijd sneller gaat dan je denkt. De foto’s van deze periode zullen de belangrijkste foto’s zijn die je ooit laat maken. 

Iedere moeder beseft plotseling dat er al maanden voorbij zijn en dat die kleine baby niet zo klein meer is. 

Hoe fijn is het om een tastbare herinnering te hebben aan de meest bijzondere tijd? Een dierbare reeks die je voor altijd blijft koesteren. Tijdens de newbornshoot zetten we de tijd even stil en draait alles om jullie en jullie baby.Newborn fotograaf Naaldwijk, Westland

Ik kom uit Naaldwijk (Westland) en werk voornamelijk in de regio Den Haag en Rotterdam. Woon jij buiten dit gebied? Geen probleem! Ik fotografeer landelijk en kom graag naar je toe.

Wat kun je verwachten?

Vooraf

Via mail stellen we een datum vast. Het liefst fotografeer ik baby’s binnen 10 tot 25 dagen na de geboorte. Je baby slaapt dan nog veel en is nog lekker flexibel. Is de baby al geboren en ben je iets later met het reserveren van een plekje? Geen probleem, dan pas ik de shoot daarop aan. Ter voorbereiding ontvang je van mij een stijlgids met meer informatie over kleding en accessoires die ik mee kan nemen naar de shoot. 

Tijdens

Ik heb geen vaste tijden voor mijn shoots. Het ritme van een baby laat zich niet plannen. Het is fijn als je kindje gevoed en verschoond is en toe is aan een slaapje. Lukt dit niet? Geen probleem! Tussendoor is altijd ruimte voor voeden of omkleden. Geef vooral aan wanneer je even een pauze wilt hebben. Aan het eind van de shoot kun je aan de hand van kleurstalen de kleur van het album kiezen. 

Achteraf

Na de shoot ontvang je van mij een link naar een digitaal fotoalbum. Hier kies je jouw favoriete foto’s. Hoe dit werkt hoor je later, we gaan eerst even genieten van de shoot. Het digitale album blijft 1 maand beschikbaar. Zo heb je de tijd om de foto’s met je familie en vrienden te delen!

Lieve woorden van klanten..

Onlangs een hele mooie newborn shoot gehad met Lizette. Ze is leuk met de kinderen en probeert hun op een natuurlijke manier in beeld te brengen. Daarnaast neemt ze uitgebreid de tijd voor je en let ze op details.
Stefanie
Lizette is geduldig, attent en zorgt voor een fijne sfeer. Bovendien maakt ze prachtige foto's. Zeker een aanrader! Dankjewel voor de mooie beelden Lizette!
Daniela
Lizette reageerde heel snel op onze aanvraag en de shoot was al binnen 1 week mogelijk. We zijn heel blij met het resultaat!
Katharina

Wat leuk dat je op de website van Lizette Tork terecht bent gekomen. Heb je alles kunnen vinden?
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust nog even contact op.

Info@lizettetork.nl

06 – 11 69 69 39