Meteen naar de inhoud

Ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd!

Wat is jullie gedroomde trouwdag? Groots met alles erop en eraan of klein en intiem in de achtertuin van een familielid. Wat voor dag het ook wordt; jullie liefde staat centraal. En die liefde verdient alle aandacht, tijd en mooie beelden als herinnering.

Ik fotografeer maar een beperkt aantal bruiloften per jaar. De bruidsparen met wie ik samenwerk krijgen zo alle persoonlijke aandacht. Mijn reportages zijn geen massaproductie, maar vertellen het persoonlijke verhaal. 

Trouwfotograaf Naaldwijk
Trouwfotograaf Naaldwijk

Trouwfoto's zijn van onschatbare waarde

Foto’ van jullie bruiloft zijn van onschatbare waarde. Ze zijn de enige tastbare herinnering aan een dag die voorbij vliegt.

Zijn jullie nog nooit samen op de foto geweest en vinden jullie dat spannend? Overweeg dan een pre-weddingshoot. Terwijl jullie wennen aan de camera, kunnen we nog beter de wensen voor jullie bruiloft doorspreken. Deze shoot is alleen te boeken in combinatie met een weddingshoot voor 299 euro (inclusief mini album 15×20).

Standaard inbegrepen bij alle pakketten

✓Persoonlijk contact en advies
✓ Preview van 10 foto’s binnen 2 dagen
✓ Levering van foto’s binnen 6 weken
✓ Foto’s digitaal geleverd via privé online galerij
✓ Foto’s downloadbaar in hoge printkwaliteit
✓ Een mix van kleur en zwart/wit beelden
✓ 15×20 linnen mini verrassingsalbum
✓ Reis en parkeerkosten binnen Nederland

Ik bied 3 pakketten aan waar jullie uit kunnen kiezen. Andere wensen? Ik ben buiten de pakketten om bij te boeken voor 109 euro per uur.

Trouwfotograaf Naaldwijk

Pakket 1
Capture the moment

  • 6 uur fotografie
  • 200+ HDR beelden
  • Album 15×20

1399

Pakket 2
Capture the day

  • 8 uur fotografie
  • 250+ HDR beelden
  • Album 15×20

1599

Pakket 3
Capture it all

  • 10 uur fotografie
  • 300+ HDR beelden
  • Album 15×20

1799

Luxe fine-art album

De mooiste beelden van jullie bruiloft gebundeld in een tastbaar album.

Alle albums krijgen alle aandacht, liefde en tijd die ze verdienen. Ik maak albums in de maten 20×30, 30×30 cm en 30×40 cm. Deze albums zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een luxe uitstraling: het is een waar pronkstuk in jullie interieur.

Er zijn eindeloze mogelijkheden. Meer informatie vind je in de brochure.

Prijzen vanaf 299

Lizette Tork – Trouwfotograaf Naaldwijk e.o.

IMG_2282

Veelgestelde vragen..

Hoeveel foto's ontvangen we?

Op een gemiddelde bruiloft maak ik doorgans tussen de 2000 en 3000 foto's. Hieruit volgt een selectie en bewerk ik de beste foto's. Afhankelijk van hoeveel er gebeurd lever ik tussen de 35 en 50 foto's per uur af. Dubbele/test shots zitten hier niet tussen. Maak je geen zorgen, mijn selectie geeft een compleet beeld van jullie mooie bruiloft.

Hoe worden de foto's nabewerkt?

Zoals zichtbaar is, heb ik een specifieke stijl. Wat meer diepte en contrast maar qua kleur zo dicht mogelijk bij de realiteit. Ook ben ik een groot van van zwart/wit beelden en zullen deze ook met regelmaat - en naar eigen inzicht - terug te vinden zijn. De bewerking vindt grotendeels in Lightroom plaats. Ik zet photoshop in om de foto's mooier te maken maar niet om lichaamseigenschappen weg te werken. Ik leg jou vast zoals je echt bent. Omdat de nabewerking een groot deel van mijn werk (en het eindresultaat) is, lever ik geen RAW bestanden af.

Hoe ontvangen wij de foto's?

Ik deel de complete serie foto's via een beveiligde prive online fotogalerij. Via de galerij kunnen jullie de foto's bekijken, downloaden en delen met jullie gasten en leveranciers die hebben bijgedragen aan jullie bruiloft.

Hoe bereid jij je voor?

Ik weet hoe ik om moet gaan met onverwachte situaties. Toch vind ik het fijn om vooraf te weten hoe de dag zal verlopen. Daarom vindt er circa 6 weken voorafgaand aan de bruilioft een (digitaal) gesprek plaats waar alle wensen besproken worden. Daarnaast ontvang ik graag 1 week voor de bruiloft het draaiboek zodat ik goed weet wat, waar en wanneer de activiteiten plaatsvinden.Heb je verder nog vragen of behoefte aan expertise? Dan ben ik altijd bereiken per mail of Whatsapp.

Help je ons met poseren?

Jazeker! Ik kan mij voorstellen dat jullie niet dagelijks voor de camera staan. Ik doe mijn best om bruidsparen zo natuurlijk en ontspannen mogelijk op de foto's te krijgen. Alle tips en trics heb ik verwerkt in een wedding magazine die je vooraf opgestuurd krijgt. Naast het begeleiden van de poses tijdens de fotoshoot, let ik ook op alle details als plukjes haar, make-up etc.

Eet je mee?

Graag! De hele dag fotograferen is een intensieve taak. Ik heb bijna geen rust en zou het op prijs stellen als er voor een voedzame maaltijd wordt gezorgd. Lukt dit niet? geen probleem maar laat het mij vooraf even weten.

We willen jou graag boeken, wat nu?

Dat lijkt mij tof! Stuur mij een berichtje via het contact formulier en de rest volgt vanzelf. De meeste mensen boeken mij tussen de 6 en 12 maanden van te voren, maar je kunt altijd mijn beschikbaarheid checken. Ik kan niet wachten om iets gaafs en unieks samen te maken!

Wat leuk dat je op de website van Lizette Tork terecht bent gekomen. Heb je alles kunnen vinden?
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust nog even contact op.

Info@lizettetork.nl

06 – 11 69 69 39