Ga naar de inhoud

Trouwplannen? Zo vinden jullie de juiste trouwfotograaf

Op dit moment zitten jullie mogelijk VOL in de voorbereidingen van jullie bruiloft. Er komt zoveel op je af en het doel is om zo snel mogelijk vinkjes te kunnen zetten, logisch. Toch is het belangrijk om te kiezen voor een fotograaf die jullie aanspreekt in stijl, maar nog belangrijker: de persoonlijke match. 

1 Onderzoek welke stijl je mooi vindt. Iedere fotograaf heeft zijn/haar eigen stijl. Tip: scroll door bijvoorbeeld instagram heen en maak een lijst/moodboard van het soort foto’s die jullie aanspreekt.

2 Bepaal jullie budget. Een trouwfotograaf kan jullie het meest kostbare cadeau voor jullie bruiloft geven. Toch is het goed om samen tot een budget te komen.

3 Plan kennismakingsgesprekken in met fotografen. Deze zijn (bijna) altijd vrijblijven en geeft jullie een goed beeld van de persoon achter het bedrijf en zijn/haar werkwijze.

4 Laat de fotograaf meedenken over het draaiboek. Door een draaiboek anders of efficiënter in te richten kan het zomaar zijn dat er minder uur fotografie nodig is en kunnen jullie wellicht alsnog jullie droomfotograaf boeken!

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie geplande datum? Wil je meer van mij weten en zijn jullie benieuwd of wij daadwerkelijk een match zijn? Dan nodig ik jullie uit voor een kennismakingsgesprek. Dit is geheel vrijblijvend.

Wat leuk dat je op de website van Lizette Tork terecht bent gekomen. Heb je alles kunnen vinden?
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust nog even contact op.

Info@lizettetork.nl

06 – 11 69 69 39