10 feitjes over mij..

Gepubliceerd op 27 maart 2020 om 09:25

 

Waarom? Omdat ik het leuk vind dat je mij leert kennen. Ik steek veel energie in het beter leren kennen van mijn klanten; waar zijn ze trots op? Wat vinden ze minder mooi aan zichzelf (ben ik overigens vrijwel nooit mee eens)? Hoe hebben ze elkaar leren kennen? Super belangrijk voor mij om het karakter van mensen goed vast te kunnen leggen.

 

Maar wie ben ik? Waar hou ik van? Ben je nieuwsgierig geworden? Ik heb 10 leuke feitjes over mijzelf op een rijtje gezet zodat jij het gezicht achter de camera ook wat beter leert kennen. En ja.. sommige dingen zijn apart..

 

1. i loveeeee eten

Ja.. zoals velen ben ik gekkk op eten. Helaas lust ik bijna alles wat resulteert in een haat-liefde verhouding met de weegschaal. Maar waar je mij echt wakker voor kunt maken, is gegrilde kip. In alle vormen en maten.. 

2. ik had een succesvol foodblog

Jazeker. van 2013 tot 2015 had ik een foodblog en was ik heel druk met instagram onder de naam "Love for body and Health" . je zou het niet zeggen, maar ooit had ik 16.000 volgers op instagram en 1500 bezoekers per week op mijn website. ik hoor denken mhua.. maar in die tijd was dat super veel. Helaas vroeg het blog te veel tijd en kon ik het op dat moment naast een vaste baan en de geboorte van mijn zoon niet goed combineren. Maar kijk eens: zijn we weer! wel eens waar iets anders.. maar ook fotografie.. en dit keer pak ik het heel anders aan!

3. Ik werkte jarenlang tussen de mannen 

Jup. ik ben begonnen in de auto wereld en later verkast naar de bouw. Tja bouw.. infrastructuur. Alles rondom elektra en gas. Ik ben iemand die houdt van directe communicatie en dat kan met mannen nu eenmaal makkelijker dan met vrouwen (mijn ervaring). Nu vind ik de combinatie erg fijn.

4. ik spaar sneakers

Ik leerde in 2018 mijn huidige vriend kennen. Op onze eerste date (een festival) droeg hij -kennelijk- hele zeldzame sneakers. Voor de kenners: Nike samenwerking met Sean Wotherspoon. We werden namelijk aangesproken door gasten die hem voor gek verklaarden dat hij met die schoenen in een 'zandbak' liep. Inmiddels heb ik wel wat kennis van sneakers (voornamelijk air max 1) en heb ik er al een hoop van mijn verlanglijstje kunnen strepen.

5. mijn stad is Den Haag

Hier ben ik geboren en ben na 13 jaar met mijn ouders gewoond te hebben in Zoetermeer, op mijn 18e terug gegaan. Sinds december 2020 woon ik net naast Den Haag: Naaldwijk. Maar eigenlijk vind ik alles nog leuk aan Den Haag, vooral de stad en het strand.

6. ik heb mega veel sproeten

Vroeger ook in mijn gezicht maar die zijn vrijwel verdwenen, helaas. wel zitten in de zomer mijn borst en armen nog helemaal onder. i love it.

7. ik ben panisch voor voeten

Ik kan er niets aan doen en zal het kort houden: voeten zijn niet mijn ding.

8. ik eet alleen jonge kaas

Vanuit mijn roots ben ik een echte kaaskop.. maar op mijn bord hoeft het niet perse. Ik vind een plakje jonge kaas op een tosti lekker en licht belegen gesmolten door de pasta maar daarna is het snel klaar.

9. ik hoop ooit full time fotograaf te worden

De droom om ooit een succesvolle fotograaf te zijn en daarvan ook te kunnen leven, is zeker aanwezig. wanneer? dat moment moet je aanvoelen denk ik.

10. alles moet symmetrisch

Ik heb wel wat autistische trekjes en een van die trekjes is dat ik heet onrustig wordt wanneer er zaken niet symmetrisch staan. Dat zit hem in het interieur maar ook of een plant wel in het midden van de tafel staat. Wanneer ik dit typ lach ik stiekem.. maar ik heb er echtttt last van als het anders is. Daarom vind ik die OCD filmpjes ook zo heerlijk: alles klopt!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.