Ga naar de inhoud

Zwanger!

Lieve Mama-to-be! Wat goed dat je erover denkt om een zwangerschapsshoot te doen! Een fotoshoot tijdens je zwangerschap is een unieke gebeurtenis. Je bent natuurlijk maar één keer zwanger van dit mooie kindje dat nu groeit in jouw buik. Een zwangerschapsshoot is niet iets wat je over een half jaartje nog eens opnieuw kan doen. 

De prachtige veranderingen van je lichaam, het wonderlijke nieuwe leven dat in je buik aan het groeien is en stralende gloed die alleen zwangere vrouwen hebben. Allemaal goede redenen om jezelf te verwennen met een zwangerschapsshoot. Gun dit jezelf dit mooie cadeau. Ik ga ervoor zorgen dat dit een fantastische ervaring wordt en jij foto’s krijgt waar je met een grote glimlach op terugkijkt.

Ben je zwanger en wil je hier later mooi naar terugkijken?

Ik raad jou een zwangerschapsshoot aan omdat:
– Deze fase zo snel voorbij gaat
– Je prachtig bent; het vrouwelijk lichaam is tot iets moois in staat
– We foto’s van het hele gezin kunnen maken.. of gewoon van jou alleen
– Ik je help met een moodboard en kleding advies 
– Je daarnaast gebruik kan maken van diverse jurken uit mijn client closet
– Er een combinatie korting geldt bij het boeken van een zwangerschap en newborn shoot
– Jij het waard bent!
Wil je zowel een zwangerschapsshoot als een Newbornshoot? Dan kun je gebruik maken van de combinatie korting(zie pagina tarieven).

Ik wil graag dat jij je op je gemak voelt tijdens de shoot. We forceren dus niets en doen alleen wat goed voor je voelt. Laat je verrassen door je eigen schoonheid.

Je kunt mij bereiken door het contactformulier in te vullen, hier kun je gelijk aangeven wat je precies wilt en wanneer je dat wilt. Uiteraard kun je mij ook bereiken door een mailtje te sturen of een Whatsappje naar 06-11696939. Als je liever eerst even bekijkt wat voor toffe opdrachten ik al heb mogen doen, kun je een kijkje nemen op mijn Instagram.

Lieve woorden van klanten..

Op de valreep besloot ik om toch nog een zwangerschapsshoot te doen.. Gelukkig had Lizette nog een plekje vrij. We zijn zo blij met de foto's! Prachtig! Hele leuke en ontspannen sfeer tijdens de shoot met hele leuke en spontane foto's al resultaat! Uiteraard meteen een New Born shoot geboekt...
Delindy
Geweldige zwangerschap-shoot gehad met Lizette. Locatie was goed, weer was goed en de foto’s bij vlagen adembenemend. Zoveel mooier dan ik had durven dromen. Wij kijken al enorm uit naar de New Born shoot en zijn apetrots op het resultaat dat ze, bijzonder snel, heeft opgeleverd. Kortweg: van harte aanbevolen!!
Sander
Super mooie zwangerschapsshoot laten doen bij Lizette Tork Photography! Lizette weet je goed op je gemak te stellen en hier door mooie beelden vast te leggen. De foto´s zijn heel gaaf geworden en geeft mij een mooie herinnering van mijn zwangerschap. De newbornshoot laten we ook zeker doen door Lizette. Nogmaals super bedankt voor de mooie foto´s!
A

Wat leuk dat je op de website van Lizette Tork terecht bent gekomen. Heb je alles kunnen vinden?
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust nog even contact op.

Info@lizettetork.nl

06 – 11 69 69 39